Reconstructie prin arta!

Experienta de duminica, de la Timisoara, cand am avut alaturi de mine 1500 de oameni, mi-a oferit o satisfactie enorma. Orasul era in sarbatoare. Lume multa pe strazi, la terase,  strazile ornamentate in toate felurile si o atmosfera generala foarte placuta.

Cred ca stiti cam care este parerea mea despre politic in general, dar cand se intampla lucruri frumoase si bune, trebuie sa le remarcam si sa le salutam. Festivalul Artelor Timisorene este un festival, la prima sa editie, organizat de primaria Municipiului Timisoara. Va jur ca nu stiu din ce partid face parte domnul primar Robu, si nici nu sunt interesat, dar este prima data de cand ma stiu, cand orasul Timisoara este intr-o reconstructie majora. Se reamenajeaza piete, cladiri, infrastructura si, pe langa asta, se fac si lucruri de suflet pentru locuitorii acestui minunat oras.

In cadrul acestui festival, publicul s-a putut bucura de prezenta unor dansatori, actori, scriitori, pictori, sculptori, arhitecţi, designeri si muzicieni, toti fiind artisti locali.O idee foarte frumoasa care sper ca va continua. Invitatia de a incheia acest festival, pe mine m-a onorat.

Organizarea a fost fara cusur. De la reprezentantii primariei, pana la Domnul Ioan Garboni, Directorul Filarmonicii Banatul, toti au reusit sa le ofere Timisorenilor, ceea ce meritau demult.

_MG_9948

 

Le multumesc tuturor si in special Timisorenilor, fara de care aceste lucruri nu se puteau realiza!

V.

 

Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Calatorii'