Primul curs cu copiii!

E minunat sa lucrezi cu copiii!

Adevarul este ca imi era dor. Imi era dor sa ii intalnesc, ascult, sa ne jucam si sa povestim. De aici a venit si ideea de a crea un curs care sa ii ajute sa castige incredere in ideile, sentimentele si emotiile lor.

Impreuna, am invatat cum sa ne prezentam, sa pregatim un discurs, la ce trebuie sa fim atenti cand urcam pe o scena, cum gestionam emotiile, cum sa castigam si sa transmitem incredere, am facut exercitii de intonatie, dictie, atitudine, tinuta, etc., totul intr-o joaca frumoasa, dar si serioasa.

A fost o experienta unica pentru ei, dar mai ales pentru mine care am avut o satisfactie enorma vazandu-i la final atat de fericiti, parca schimbati, cu mai multa incredere in ei si dornici sa le povesteasca parintilor despre lucrurile invatate acolo.

Imi era dor de sinceritatea lor si de lectiile de viata pe care ti le pot da, la o varsta atat de frageda, de dorinta lor de a fi ascultati si mai ales intelesi. Va las mai jos, spre amuzament, cateva citate:

“Ce simti cand ai emotii? Cand am emotii simt ca nu e mama si tata langa mine.”

“Ce credeti ca este bine sa facem cu emotiile? Eu nu stiu ce sa fac cu emotiile mamei ca plange la fiecare serbare a mea.”

Avem copii minunati, vrem sa devina extraordinari, dar mai intai ar trebui ca noi sa facem eforturi pentru a deveni niste parinti extraordinari.

Si nu e greu. Trebuie doar sa ne dorim acest lucru. Sa le acordam copiilor atentie atunci cand ne-o cer, sa le dam incredere in tot ce fac si sa le oferim toata dragostea noastra.

Alaturi de echipa mea de la Romanian Artists Agency, impreuna cu Naked PR si Sephora alaturi cu Khaloo si Clayeux, va dau intalnire la cursul din iulie.

Pe data viitoare!

V.

Virgil in social media:
Virgil recomanda: