Mesaj pentru voi

O asteptare de trei ani, o munca de noua luni, un moment potrivit.

In ultima vreme am comunicat prin interviuri despre ce este vorba, dar am tinut sa va povestesc si voua, cu ce m-am ocupat in ultima vreme si ce incerc sa fac de acum incolo, ca de obicei, numai cu ajutorul si suportul vostru.

Da, ma refer la albumul de care multa lume ma intreba si eu nu stiam despre ce vorbesc oamenii astia. Nu tineam mortis sa ma afirm in aceasta calitate, de “solist”. Nu imi doream asa ceva…Dar timpul a trecut si cred ca acest album, de fapt, acest moment, are legatura cu starea mea. Am 42 de ani si mi-e bine. Acasa, pe strada, cu prietenii, pe scena, oriunde si cu tot ce am facut eu in viata mea…mi-e bine. Aceasta muzica mie imi da o stare de bine si sper ca binele asta sa ajunga cat mai repede si la voi.

Despre idee…muzica romaneasca. Exista muzica frumoasa romaneasca, gata scrisa pentru a fi cantata si a fost cantata. Am inceput cu trecutul si am ajuns in prezent. Reorchestratiile si interpretarea au, din punctul meu de vedere, haz, iar dorinta mea este sa ne bucuram de piese romanesti aparute in perioade diferite, pe care le iubim, dar care poate ca ne lipsesc in ultima vreme.

George Natsis a scris orchestratia. El a inteles imediat ce imi doresc de la acest album si ne-am inteles perfect. A facut o treaba extraordinara pentru care ii multumesc!

Esenta pieselor a ramas aceeasi. Ele apar reimprospatate si prezentate intr-o forma eleganta, relaxata si cu umor, in acelasi timp.

Vorbim totusi de swing! Da, imi place genul si am vrut sa fac asta. Piese romanesti, swing, big band…e o incercare. Eu sunt foarte fericit cu acest album, in primul rand  pentru ca l-am facut. Si daca ma gandesc la bucuria celor alaturi de care am muncit, rezultatul….,dar e mai bine sa ascultati.

Asa cum am ascultat si eu de Adi Despot care mi-a stat pe suflet in studio si cu care am petrecut momente foarte faine, ce cred ca se vor regasi in interpretarile pieselor. A fost un ajutor esential in realizarea intregului album. Hai sa zic, na…Multumesc Adrian!

Sper ca acest album, atunci cand se va lansa si il veti asculta, sa va placa si sa ajunga exact acolo unde i-am stabilit eu destinatia.

Primul single va fi lansat joi, adica maine, in cadrul matinalului de pe Magic FM, si este vorba despre o piesa la care tin foarte mult. Este scrisa si cantata in original de un om la care tin enorm, care m-a ajutat in viata si care a bucurat multe suflete de-a lungul timpului, inclusiv pe al meu. Avand in vedere ca nu a auzit piesa in aceasta varianta, sper ca joi, atunci cand o vom asculta, un mic zambet sa ajunga si acolo in sufletul lui, mai ales ca in acest moment, are mare nevoie de el.

Ce bine ca esti!  Nicu Alifantis

Sa va fie bine si va multumesc!

V.

Mesaj pentru voi

 

16 Octombrie 2013
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'IERI si AZI'
…si Azi.

Citeste >

31 Octombrie, 2013

Despre ieri…

Citeste >

31 Octombrie, 2013

CE BINE CA ESTI

Citeste >

17 Octombrie, 2013