Jurnal de calatorie – Timisoara
Recent am facut o alegere de care ma bucur enorm.
Am decis ca drumul Bucuresti-Timisoara-Bucuresti sa fie savurat, nu de sus, ci de la nivelul drumului, din autocar.
Ocazia acestui drum a fost una importanta pentru mine. Concertul de lansare al primului meu album, “Ieri si azi”. Gazda perfecta, Filarmonica Banatul, institutie ce are noroc de un director cu totul deosebit, dl. Ioan Garboni.
A fost un moment foarte frumos in care am avut alaturi oameni importanti din viata mea, printre care mama, fratele meu, chiar si invatatoarea mea. Am fost sustinut si de cateva frumoase branduri, unul gustos, Timisoreana, unul foarte sanatos, Trachisept, iar Eurolines ne-a oferit, mie si colegilor din trupa, o petrecere lunga si frumoasa, in timpul careia treceau pe langa noi imagini superbe pe care cine nu le-a vazut, e obligat sa o faca, asta pentru bucuria lui. Toata zona Dunarii, Orsova, Portile de fier si locurile unde poti poposi, sunt de poveste. Incercati aceasta aventura, doar sa vina odata caldura asta.
La Timisoara, ca de obicei. Oameni ce traiesc in alt ritm si care se bucura cand te simti bine, soare si cald. Orasul este intr-un santier pe care noi, timisorenii, il asteptam de multa vreme. Felicitari!
Nu pot sa nu ating subiectul hotel. Vanilla! Dulce nume. Mai rar asa ceva. Intim, cochet, facut cu grija la detalii, servicii ce te faceau sa te intrebi in ce colt de lume te gasesti, iar mancarea si bautura era facuta loco. Totul era natural si extrem de gustos. Aveau o palinca geniala, caisata, visinata si afinata. Noroc ca baietii au aflat de ele dupa concert. Si eu am aflat ceva destul de tarziu. Imi uitasem hainele la hotel. Nimic nou. In sfarsit, totul s-a terminat cu bine.
timisoara_piata_unirii_4

Toata aceasta deplasare cu tot ce a insemnat ea, a fost o intamplare ce as vrea sa se repete, iar celor care mi-ati fost alaturi si celor care m-ati primit asa cum am descris eu mai sus, va multumesc!

Cu drag,
V.
2 Martie 2014
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Calatorii'