INCEPUT DE AN

 

De obicei, in luna ianuarie ne stabilim obiective si ne punem dorinte pentru anul care tocmai a inceput.  Fie ca este vorba despre dezvoltarea personala, fie ca ne propunem sa petrecem timp de calitate cu cei dragi sau sa avem cat mai multe realizari profesionale, la inceputul anului, plini de entuziasm si hotarare, ne spunem ca anul asta vom face lucruri marete. Din pacate, de cele mai multe ori, nu reusim sa indeplinim nici jumatate din planurile facute. O perioada totul  merge bine, apoi incepem sa le ignoram si, la sfarsitul anului  ajungem sa spunem ca a fost un an greu, urat si fara prea multe reusite.

Poate anul acesta ar fi cazul sa nu ne mai concentram atentia si fortele pe schimbare, ci sa avem mai mare grija de noi, sa fim mai buni, sa ne iubim mai mult pe noi, si apoi, din bunatatea si iubirea noastra, sa le oferim si celorlati. Sa prelungim “magia” sarbatorilor tot anul, sa putem fi exemplu personal pentru cei din jurul nostru si, de ce nu, sa schimbam lumea in care traim. Un tata mai bun si mai iubitor va avea, implicit, copii mai buni care, la randul lor, vor avea prieteni mai buni. Un sef mai bun va avea angajati mai buni si, prin urmare, o companie cu rezultate pozitive. Cred ca binele atrage, intotdeauna, bine, iar atitudinea noastra influenteaza ceea ce se intampla in jurul nostru, uneori fiind nevoie doar de un zambet pentru a avea o zi reusita.

 

Si nu, nu putem spera ca vom fi buni pana la sfarsitul anului daca nu suntem acum, in acest moment. Asa ca, haideti sa fim buni anul asta!

Un an fain sa aveti!

V.

IMG_5950

11 Ianuarie 2017
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Editorial'
Joaca

Citeste >

9 Octombrie, 2016

Tu ce ai face?

Citeste >

16 Aprilie, 2016

10

10

Citeste >

27 Iulie, 2015