Imunitate sau egalitate?

Am invatat ca in viata nu poti fi umilit, atata vreme cat nu te lasi umilit. Totul tine de tine, de caracterul si de atitudinea ta.

E adevarat, dar astazi asistam la un proces clar de umilire a romanilor!
Nu ma intereseaza acum care sunt capetele de acuzare, nu ma intereseaza numarul lor, banuiesc ca toata lumea, neavand certitudinea vinovatiei celui in cauza, dar ce stiu sigur este ca indiferent de pozitia sociala sau de functie, in fata legii trebuie sa fim egali. Egali, nu imuni. Nu mai aduc in discutie faptul ca Primul Ministrul al Romaniei este angajatul nostru, nu seful nostru, dar spun sus si tare ca Eu, in calitate de cetatean, am dreptul sa ii cer acestui om aflat in aceasta extrem de importanta functie, de orice culoare politica ar fi el, sa stea drept in fata legii, asa cum stam fiecare dintre noi. Noi platim de fiecare data cand gresim si asa trebuie sa se si intample. all-animal-equal

Prim-ministrul Romaniei ne sfideaza pentru a nu stiu cata oara, pune Romania intr-o imagine oribila in fata lumii si din nou spun, se pune mai presus de noi, de legi, de stat, de orice. Astfel nu face decat sa convinga pe toata lumea ca este vinovat. Este vinovat de imunitate. Aceasta este vina sa principala in acest moment!

Eu, tu, nu suntem imuni in fata nimanui si nici nu trebuie sa fim. Trebuie sa fim doar egali! Astept, ca intr-un stat de drept, sa fim egali in fata legii!

Domnule Prim-ministru!

De unde atata incrancenare in a va mentine imunitatea?

Ati auzit de demisia de onoare?

Ati auzit de onoare?

Ati intalnit-o vreodata?

Poate, doar ca nu i-ati raspuns niciodata la salut.

Astept si o reactie mai ferma din partea Presedintelui Romaniei, din partea clasei politice si mai ales din partea singurei clase care sufera astazi cu adevarat. Cetatenii Romaniei!

V.

9 Iunie 2015
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Editorial'