Hotel Vanilla – locul de acasa in care ma simt mereu ca acasa

Prietenii din Timisoara se amuza cum imi pica mie pe chelie, sau mai frumos, pe mocheta, cate un loc in care merg de fiecare data cand vin acasa. Poate fi o terasa, un restaurant, un loc oarecare. Recunosc ca asa e.

Ultima mea “victima” este un hotel la care am stat in urma cu ceva ani, alaturi de baietii din trupa cu care cant. Dar nu e doar un simplu hotel. Este un loc in care mananci si bei exact ca acasa. Totul este facut de gazde, natural, gatit exact cum mancam eu la ai mei cand eram copil.

Toate fetele foarte dragute si serviabile, atmosfera linistita si prietenoasa, iar curtea sau mai bine spus, gradina interioara… o bucurie. In jur vezi doar verde, iar pe masa, o socata de casa, langa, ascunsa de ochii lumii poate, o palinca ce iti face pofta de mancare si mai mare, asta daca mai era nevoie.

Am simtit nevoia sa scriu despre acest loc, pentru ca intotdeauna am apreciat oamenii care pun pasiune in ce fac, iar cei de la Vanilla sunt niste oameni care au ca multumire bucuria celor ce le calca pragul. Multumesc Vanilla si ma voi intoarce in curand! Va sfatuiesc sa nu mergeti sa luati masa acolo pentru ca nu veti mai manca altundeva in Timisoara, niciodata!

24 Iunie 2017
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda: