Emotiile sunt bune

E minunat sa lucrezi cu copiii!

Adevarul este ca energia lor este una din cele mai mari inspiratii ale mele. Imi place sa ii intalnesc, ascult, sa ne jucam si sa povestim. De mai bine de 4 ani ma intalnesc cu ei fie la cursuri, conferinte, evenimente s.a.m.d

Ma bucura sa ii vad ca sunt preocupati de cum sa se prezinte, sa pregateasca un discurs, sa se joace cu emotiile, cum sa castige si sa transmita incredere, cum sa se faca AUZITI. 

Este cel mai energic, sincer si curat public. Dar si cel mai muncitor. Am o satisfactie enorma vazandu-i dupa intalniri atat de fericiti, parca schimbati, cu mai multa incredere in ei si dornici sa le povesteasca parintilor despre lucrurile invatate.

Avem copii minunati, vrem sa devina extraordinari, dar mai intai ar trebui ca noi sa facem eforturi pentru a deveni niste parinti extraordinari. Si nu e greu. Trebuie doar sa ne dorim acest lucru. Sa le acordam copiilor atentie atunci cand ne-o cer, sa le dam incredere in tot ce fac si sa le oferim toata dragostea noastra.

Eu mi-am propus pentru 2020 un program intensiv in care sa ma vad cu cat mai multi si sa ii ajut sa isi descopere vocea interioara si sa o faca auzita. Voi relua cursurile, pregatesc deja a doua carte si promit si un turneu despre care va voi spune mai multe pas cu pas. 

V.