Emotiile de acasa

Cartea Copii spun… emotiile sunt bune am scris-o cu gandul la copiii cu care am petrecut atatea momente frumoase, dar si la perioada copilariei mele cu tot ce a insemnat ea din punct de vedere emotional.

Si atunci, cel mai potrivit loc pentru a face o lansare oficiala, in tara, era Timisoara. Un oras in reconstructie, frumos, luminos, schimbat, mai tanar parca, dar care pastreaza inca mirosul dupa-amiezelor de weekend, cu strazi aproape goale, totul, inclusiv zborul porumbeilor din fata Operei, petrecandu-se in slow motion.

Aceasta era atmosfera in acea zi de sambata. Oameni greu de gasit cu ochii si liniste. O liniste care mie imi dadea neliniste. Aveam mari asteptari de la publicul meu de acasa. Urma lansarea. O lansare pe care mi-o imaginam cu multa lume, parinti, copii, povesti, atmosfera. Dar nu a fost asa.

A fost mult mai frumos decat imi imaginam eu. Unul cate trei, parinti alaturi de copii, au intrat in frumoasa librarie La Doua Bufnite. Si avand gazde tare dragute a facut ca ziua sa fie si mai frumoasa. Cu 10 minute inainte de ora inceperii, libraria era plina. La ora inceperii, mai erau oameni si afara. Eram tare bucuros, pana cand in fata mea s-a asezat doamna mea invatatoare. Am fost prima ei generatie, iar prezenta era si o fetita ce va deveni la anul ultima ei generatie.

“Ai vrut emotii? Ia emotii!” A fost un moment cu totul special, iar intrebarile copiilor au venit imediat. Am devenit prieteni intr-o clipa si s-a creat o atmosfera foarte frumoasa in care cu totii parca ne stiam de cand e lumea. Am povestit despre emotii, despre relatia parinte-copil, despre aproape orice.

A fost o intamplare care imi va ramane in suflet. Va multumesc, dragi timisoreni, va multumesc, dragi copii, si promit sa vin si in alte orase in care “Copiii spun… emotiile sunt bune!

Iar pentru voi toti, indiferent unde va aflati in tara, sunt bucuros sa va anunt ca veti gasi cartea in toate librariile. Si deoarce cred foarte mult in timpul de calitate petrecut in familie, toata lumea care va cumpara cartea va avea ocazia sa intre intr-o tombola cu totul si cu totul speciala. Puteti castiga unul dintre cele 5 locuri in tabara pentru parinti si copii de la Cabana Hartagu. V-am pregatit o sumedie de activitati pentru toata familia, inclusiv un curs special din seria “Copiii spun – un curs ca o joaca”. Aflati tot ce trebuie APASAND AICI.

19 Iunie 2017
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Proiecte'