CUVINTELE CARE MENTIN “FLACARA IUBIRII” VIE

 

Barbatii uita de multe ori ce puternice sunt cuvintele rostite si cat de importante sunt pentru cei dragi.

Cred ca nu vom da niciodata gres, atunci cand ne dorim sa ajungem la inima sotiei sau iubitei, cu niste cuvinte frumoase, spuse din suflet, indiferent daca sunt declaratii de dragoste, incurajari sau, pur si simplu, complimente. Si ar cam fi de dorit sa intre in rutina zilnica, macar un “ce bine ca esti!” :)  http://www.virgiliantu.ro/ce-bine-ca-esti/

Tu cand i-ai spus femeii de langa tine ca o iubesti? Sper ca nu o data si nu odata, demult…Ce ma amuza chestia aia: “i-am spus o data c-o iubesc, daca  se schimba ceva, o anunt”. Din pacate, cam asa sunt multi dintre noi, chiar nu au habar cat de simplu este sa faci o femeie fericita si, mai ales, ce inseamna fericirea ei pentru familia lor si pentru starea lor de bine.

Cineva spunea ca dragostea incepe atunci cand un barbat ii sopteste femeii nimicuri si se termina atunci cand nu-i mai spune nimic dragut.

Vorbeste-i, conecteaza-te cu ea, spune-i cat de importanta este pentru tine si cat de bine iti este cu ea alaturi.  Spune-i ca iti place zambetul ei si va zambi mai mult, spune-i ca iti place cum iti arata iubirea si te va iubi mai mult, spune-i ca iti place cum gateste si va gati mai mult.

Si, daca ai nevoie de ocazii speciale pentru a-i spune cuvinte frumoase, creaza-le. Nu astepta sa vina ziua ei sau aniversarea voastra pentru a rosti acele cuvinte de care are atata nevoie in fiecare zi!

Du-te acasa, ia-o in brate si sopteste-i ceva la ureche, insa e musai sa fie ceva care s-o surprinda placut!

 

Eu cred ca lucrurile marunte si de cele mai multe ori foarte simple, intotdeauna valoreaza foarte mult, iar cuvintele spuse la momentul potrivit femeilor care ne stau alaturi sunt, in mare masura, cheia pentru a avea o relatie de cuplu faina si armonioasa.

Iubiti-va si prin cuvinte!

V.

 

love-hand-18146-hd-wallpapers1

20 Ianuarie 2017
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda:
ALTE POSTARI DIN 'Editorial'
30 negru

Citeste >

30 Octombrie, 2016

Inteleptul Solomon

Citeste >

10 Februarie, 2016