Pe 1 Martie ne vedem acasa, la Timisoara

1 Martie e o zi speciala pentru toata lumea. In primul rand ne da senzatia ca s-a terminat cu frigul. Apoi e treaba cu martisorul, inca un motiv sa fim atenti, noi barbatii, cu domnisoarele si doamnele din jur.

Pentru mine, in acest an, 1 Martie este unul cu totul special. Voi avea primul concert ce deschide turneul national pentru albumul “Ieri si azi”, ce include piese romanesti cunoscute si iubite de public, dar intr-o alta forma orchestrala. In spate voi avea o trupa formata din cei mai buni instrumentisti din tara, Bucharest Jazz Orchestra.

Pentru acest prim concert am ales orasul natal, unde mi-am petrecut primii 18 ani din viata, Timisoara. Este un oras cu un public educat si sensibil, cu care am rezonat frumos de fiecare data.

Am un sentiment special si emotii foarte mari, avand in vedere ca in sala vor fi familia, prieteni, colegi, fosti profesori carora ar trebui sa le arat ca nu am plecat degeaba de acasa si ca am invatat si eu ceva in anii ce-au trecut.

In turneu imi vor fi alaturi multi oameni care cred in ceea ce fac, dar voi avea si un ajutor subtil – Trachisept, care parca a stiut ca de mic aveam gatul sensibil si ca e mai bine sa-mi fie aproape :) .

Asadar, timisoreni si banateni, va astept cu tot dragul sa petrecem o seara relaxanta si frumoasa, plina de muzica romaneasca frumoasa, o seara ce poate fi oferita ca martisor tuturor celor dragi, sau viitoare dragi voua. Sper ca pe 1 Martie sala Capitol sa fie atat de plina, incat sa fiu nevoit sa va fac loc si pe scena!

Va astept cu bratele deschise si cu tolba plina de piese exceptionale!

V.

P.S. Un mesaj special pentru domni, ca sa mearga drept la tinta: gasiti bilete pentru concertul Ieri si azi pe www.myticket.ro si in reteaua Diverta.

VI_poster_3_high res

12 Februarie 2014
SHARE
Virgil in social media:
Virgil recomanda: